Iulia Vântur, despre decizia care i-a schimbat viaţa: „Mă bucur că am avut curaj”

13 05. 2024, 16:49

Iulia Vântur a vorbit în cadrul unui interviu recent despre momentul în care a decis să renunţe la viaţa pe care o avea în România şi să se mute în India. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că nu a regretat niciodată pasul pe care l-a făcut, ci din contră lucrurile s-au schimbat în bine pentru ea şi viitorul ei. 

Iulia Vântur, în vârstă de 43 de ani, a decis în urmă cu aproape 7 ani să îşi părăsească ţara natală şi să se stabilească în India. Cu foarte multă muncă, artista a reuşit să ajungă acolo unde şi-a propus, iar acum când se gândeşte la trecut nu poate decât să fie extrem de fericită.

Iulia Vântur: Am crezut în alegerile sufletului meu”

„Inima mea a ales. Nu te pui cu inima mea, ea merge și până la capătul lumii, dacă așa simte. Mintea a avut obiecții, a încercat să mă oprească. Eram în spațiul meu foarte confortabil, acasă, în România. Aveam părinții, prietenii, lumea mea, viața mea, de care eram foarte mulțumită, o carieră de succes.

Dar viața mi-a adus această opțiune și mi-am urmat sufletul, mi-am urmat vocea interioară. Probabil că aș fi regretat toată viața dacă n-aș fi încercat măcar. Am încercat, am crezut în alegerile sufletului meu și iată-mă, după mai bine de 7 ani… sunt tot în India. Și cred că am făcut cea mai bună alegere pentru evoluția mea personală, care s-a extins apoi și în cea profesională. Mă bucur că am avut curaj. Am trăit experiențe unice, am învățat multe despre mine, despre viață, am cunoscut oameni remarcabili, oameni diferiți, cu mentalitate diferită”, a spus Iulia.

Iulia Vântur recunoaște că experienta din India a maturizat-o și a fost fascinată de ceea ce a descoperit în această țară.

„În India m-am maturizat, am devenit femeie cu adevărat. Nu am vorbit mult despre viața mea, poate o voi face într-o zi, pe îndelete… într-o carte. Când am ajuns prima dată, eram prea fascinată de ideea de a fi în țara poveștilor lui Eliade. Eram ca un copil uimit de tot ce descoperea, de culori, de sunete, de muzică, de arome, de haine. India este fascinantă, are multe de oferit. Țin minte însă că m-au marcat condițiile în care mulți oameni trăiau pe străzi. Și, cu toate astea, zâmbetul, acceptarea și recunoștința lor. Asta a fost prima lecție învățată în India”, a declarat Iulia Vântur, conform Viva.ro.

 

Sursă foto: social media